Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage i Hua Hin for kun 4.441,-


14 dage i Hua Hin for kun 4.441,- per person inkl. direkte fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool!

Kun 3 timers kørsel fra Bangkok ligger den thailandske kongefamilies foretrukne feriemål, der byder på badeferie i luksuriøse omgivelser. Her finder du Thailandsk charme omgivet af smukke paladser samt hvide sandstrande.

SE det gode tilbud til Hua Hin HER:
København
Fra_Billund*
Bemærk: Husk at lade søgningen på momondo blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.

*Flyet fra Billund er med 1 stop.

 


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Thailand her:

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER:
JanuarFebruarMarts

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 23. mar – 6. apr 22 (13 nætter)
HOTEL1.206,-
FLY3.235,-
I ALT4.441,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.412,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.206,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 24. marts.

 

Billund: 4. – 18. feb 22 (13 nætter)
HOTEL1.206,-
FLY3.124,-
I ALT4.330,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.412,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.206,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 24. marts.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede hotel Ayrest Hua Hin, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder på flotte værelser, god beliggenhed og et lækkert poolområde.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Bangkok med rejsedatoerne 23. marts – 6. april 2022. Der er dog mange alternative datoer i perioden november 2021 til april 2022:

 

FRA København: 23. mar – 6. apr 2022

 

FRA Billund: 23. mar – 6. apr 2022


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Hua Hin. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Der er 3 muligheder for transport til Hua Hin. Bus, tog eller taxa. En tur i luksusbus tager ca. 3-4 timer og koster ca. 60,- per person. Se mere her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365