Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage på Azorerne for kun 1.759,-


10 dage på Azorerne for kun 1.759,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet spa-hotel med morgenmad og lækkert poolområde!

Azorerne er flere gange kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic. Øerne er et unikt naturparadis, hvor I finder uspoleret natur med bølgende vulkanlandskaber og smukke kratersøer. Derudover har I mulighed for at prøve en masse spændende aktiviteter, når I rejser til det smukke ørige – såsom hvalsafari eller vandreture i bjergene.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 13.  – 22.  jan 22 (9 NÆTTER)
HOTEL1.338,-
FLY421,-
I ALT1.759,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.676,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.338,- per person.

 

København: 13.  – 22.  jan 22 (3 NÆTTER)
HOTEL1.338,-
FLY879,-
I ALT2.217,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.676,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.338,- per person.

 


Hotel

Hotel Do Caracol byder på stor træterrasse med swimmingpool med udsigt ud over Atlanterhavet. Hotellet ligger på Angra do Heroísmo, kun få skridt fra stranden, og byder på spa med alle ydelser, fx holistiske behandlinger. Der er gratis wi-fi overalt, også i have- og poolområderne. Alle værelser på Hotel Do Caracol blev renoveret i 2018 og har rummeligt soveværelse med udgang til møbleret balkon, og de fleste har havudsigt. Alle værelser har aircondition, velassorteret minibar, fladskærms-tv med kabelkanaler og eget badeværelse. Gæsterne kan dykke og udforske det farverige koralrev nær kysten. Man kan tage en rolig dag i hotellets opvarmede indendørs swimmingpool eller i spabadet. Hotel Do Caracol ligger 1 km fra Fortaleza de São João Baptista, et historisk monument nær kysten. Det ligger 3 km fra São Mateus da Calheta, og Lajes Lufthavn ligger 20 km væk.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Azorerne.

FRA Billund: 13.  – 22.  jan 22

 

FRA København: 13.  – 22.  jan 22


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Azorerne: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365