Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Alpe d’Huez for kun 1.759,-


1 uges skiferie i Alpe d’Huez for kun 1.759,- per person inkl. liftkort og godt lejlighedshotel med super beliggenhed og flot udsigt!

Alpe d’Huez er en smuk landsby beliggende i 1860 meters højde, hvilket gør skisportsstedet til et meget snesikkert område. Alpe d´Huez er utrolig populært blandt danskere, der foretrækker at stå på ski i de franske alper. Området tilbyder da også den perfekte kombination af lange skipassager, høj snesikkerhed og mange solskinsdage. Skiområdet omkring Alpe d’Huez byder på nogle af verdens længste pister. For dem, som ikke har kørt så meget på ski, er det flade skiterræn beliggende ved landsbyen velegnet. Er du derimod en mere erfaren skiløber kan du tage op i højderne og nyde et mere avanceret skiløb.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 4. – 11. dec. 2021 (7 nætter)
v/4 personer1.759,-

 


Hotel

Belambra Residence Les Bergers i Alpe d’Huez er det rigtige sted for dig, som vil bo med en storslået udsigt over landsbyen, pisten og Alpe d’Huez-dalen. Skilifterne er blot et par minutters gang fra komplekset, og Belambra Les Bergers er således et fremragende udgangspunkt for at udforske de mest omfattende og solrige pister i Frankrig! Centrum af Alpe d’Huez er i gåafstand, og her kan du udforske de charmerende butikker, restauranter og barer.
Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365