Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Istanbul for kun 982,-


4 dages forlænget weekend i Istanbul for kun 982,- per person inkl. fly og fremragende 5-stjernet hotel med 2.000 m² spa- og fitnessfaciliteter!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby, der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 7. feb 22 (3 NÆTTER)
HOTEL371,-
FLY611,-
I ALT982,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 741,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 371,- per person.

 


Hotel

Wish More Hotel Istanbul ligger kun ca. 5 minutters gang fra Forum Istanbul Indkøbscenter og tilbyder moderne arkitektur suppleret med minimal og stilfuldt interiør. Dette nyopførte hotel har spa-center med opvarmet indendørs pool, dampbad og tyrkisk bad. Samtlige værelser har moderne indretning med gulv til loft-vinduer, fladskærms-tv med satellitkanaler, gratis wi-fi samt minibar med vand, alkoholfrie drikkevarer og te-/kaffefaciliteter. De moderne indrettede værelser har byudsigt og eget badeværelse Der er hårtørrer og gratis toiletartikler. Wish More Hotel Istanbul har også restaurant, bar og lobbylounge hvor du kan slappe af med en drink. Hotellets moderne spa- og fitnessfaciliteter strækker sig over et område på 2.000 m². Østlige og vestlige kropsmassager kan bestilles, og der tilbydes desuden individuelle træningsprogrammer. Deudover er der indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, spabad og dampbad. Hotellet ligger 350 m fra Kocatepe-metrostationen hvorfra der er gode forbindelser til de historiske dele af Istanbul, Taksim-pladsen, Bakirkoy, CNR Expo, Atatürk Lufthavn og andre populære områder. Forum Istanbul hvor gæster kan besøge Istanbuls akvarium og Legoland ligger under 5 minutters gang derfra. Wish More Hotel Istanbul ligger 11 km fra Taksim-pladsen og 16 km fra CNR Expo Center. De vigtigste historiske vartegn i Sultanahmet, herunder Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Den Store Basar, ligger 11 km fra Wish More Hotel Istanbul. Der er 51 km til Istanbul Lufthavn.

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Rejs365 flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Istanbul:

Fra København: 4. – 7. feb 22

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Istanbul: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365