Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Fuengirola for kun 1.329,-


8 dage i Fuengirola for kun 1.329,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed tæt på stranden!

Fuengirola er en skøn by med lange sandstrande, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Fuengirola er uden tvivl en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol. Her finder I gode strandbarer, vandsportsaktiviteter og ikke mindst en lang strandpromenade. Vandet er lavt, og derfor kan både store og små nyde en god ferie på strandene i Fuengirola. Der er både tid og plads til at være aktiv eller blot nyde livet, solen og daselivet på stranden.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i december HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 4.- 11. dec 22 (7 nætter)
v/2 personer1.329,-

 

københavn: 5. – 12. dec 22 (7 nætter)
v/2 personer1.624,-

 


Hotel

Vil du bo midt på Fuengirolas charmerende strandpromenade med stranden lige på den anden side af vejen, så er Hotel Ilunion det oplagte hotel på din næste ferie til Costa Del Sol. Hotellet har egen pool med havudsigt, restaurant og fortovscafe, hvor du kan slappe af i solen og nyde havets brusen, mens du kigger på folk, der promenerer.

På hotel Ilunion er havet i fokus. Det oplever du især ved poolområdet, hvor du kan tage en dukkert og dase på solsengene og stadig se havet skylle ind over kysten. Vil du selv stå med fødderne i sandet, skal du bare krydse vejen og finde din plet i solen.

Fra hotellet kan du følge strandpromenaden til den charmerende marina med barer, restauranter og forlystelsesparken Sould Park – et populært stop, hvis du har familien med på ferien. Vil du et smut til storbyen, ligger stationen Los Boliches 2 minutters gang fra hotellet, og herfra kan du tage toget til Malaga centrum på under en time eller stoppe i en af de andre byer langs Costa Del Sol.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Fuengirola

 

FRA Billund: 4.- 11. dec 22

 

FRA København: 5. – 12. dec 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Fuengirola: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365