Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 4.315,-


15 dage på Phuket for kun 4.315,- per person inkl. direkte fly og flot 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

Se tilbud med Afrejse i november 2021

Bemærk: Prissammenligningssiden travelmarket.dk viser en højere pris. Klik videre til TUI for at se den korrekte pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 København: 28. nov – 13. dec 2021 (14 nætter)
Pris4.315,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede hyggelige lejlighedshotel Kantary Bay Hotel, der har en gæstfri atmosfære og en unik beliggenhed ved Cape Panwas havn, med udsigt over bugten. Et godt valg til primært familier, der ønsker en prisbillig ferie i rolige omgivelser, men uden at man føler sig isoleret.

Kantary Bay ligger nær longtailbådene, der sejler dig ud i den omkringliggende øverden. I nærheden er der også nogle få restauranter samt Phukets marine museum. Den bedste shopping finder du i Phuket Town, og det tager kun 20 minutter med bus dertil.

Nyd havudsigten fra hotellets tagpool, eller slap af med en bog ved hotellets anden pool. På hotellet er der også restaurant, bar og souvenirbutik.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Phuket.

 

Fra København: 28. nov – 13. dec 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale practio.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365