Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Ibiza for kun 1.778,-


8 dage på Ibiza for kun 1.778,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med flotte værelser og pools!

Ibiza frister med et trendy natteliv, børnevenlige strande, modebutikker og en betagende natur. Selvom øen nok er mest kendt for nattelivet, så har den meget mere at byde på. – Bl.a.  landlig charme, en venlig lokalbefolkning og små, naturskønne badebugter. Mange af Ibizas fine sandstrande ligger i afskærmede bugter, og takket være det rolige, klare vand er her gode snorkelforhold.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 2. – 9. apr 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL1.585,-
FLY193,-
I ALT1.778,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.169,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.585,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det lækre 4-stjernede hotel Marble Stella Maris Ibiza, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på flotte værelser, omgivelser og pool.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og til Ibiza i april måned.

FRA Billund: 2. – 9. apr 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt. Det koster kun 943,- (472,- per person)  for 1 uge. Den kan bestilles her:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365