Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages road trip i Sydtyskland  for kun 1.166,-


4 dages road trip i Sydtyskland  for kun 1.166,- per person inkl. fly, godt hotel og leje af bil!

Sydtyskland byder på overdådige smukke landskaber og nogle af de mest idylliske landsbyer i Europa. Nyd de smaragdgrønne bjergsøer, majestætiske alper og dybe skove, der skaber en ideel kulisse for en skøn biltur. Besøg f.eks. eventyrslottet Neuschwanstein, der ligger på en klippetop højt over landsbyen Hohenschwangau og kør til München, der bl.a. lokker med charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse.

SE DET GODE TILBUD TIL HER:
FlyHotelBil

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 11. – 14. dec 21  (3 nætter)
HOTEL670,-
FLY60,-
BIL436,-
I ALT1.166,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.339,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 670,- per person. Den samlede pris for leje af bil. er 872,- hvilket er 436,- per person ved 2 personer.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Bg Hotel, der modtager flotte anmeldelser af de tidligere gæster og har en ideel beliggenhed i forhold til at køre ud og opdage Sydtyskland. Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA billund: 11. – 14. dec 21

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Billeje

 

Det er billigt at leje en bil. Du kan finde den her:

SE MERE HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365