Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lanzarote med all inclusive for kun 2.984,-


8 dage på Lanzarote med all inclusive for kun 2.984,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Den kanariske ø Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. På Lanzarote møder man en unik natur og en skøn atmosfære, der gør at mange hurtigt forelsker sig i øen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 29. nov – 6. dec 21 (7 nætter)
v/2 personer2.984,-

 


Hotel

TUI Suneo El Trebol i Costa Teguise er et familievenligt lejlighedshotel med en god beliggenhed. Og et godt valg til dig, der leder efter et All Inclusive-hotel med stort poolområde og mange aktiviteter. I kort gåafstand fra hotellet ligger den lyse sandstrand Las Cucharas. Lejlighederne har veludstyret tekøkken og balkon eller terrasse.

Byens tre strande ligger alle tæt på El Trebol. Foretrækker du at blive på hotellet er der et stort udvalg af aktiviteter, blandt andet tennisbane, minidisco flere aftener om ugen og multicourt til fodbold og basket. TUI Suneo El Trebol har et stort poolområde med flere pools, rolige områder samt steder hvor der arrangeres aktiviteter. Der er solsenge, parasoller og poolbar på hotellet. Poolbaren serverer is og enkle retter som hamburgers i løbet af dagen. Børnene har to pools at vælge mellem, den ene med rutsjebaner.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Lanzarote:

FRA københavn: 29. nov – 6. dec 21

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lanzarote: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365