Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Krabi for kun 4.459,-


15 dage i Krabi for kun 4.459,- per person inkl. direkte fly og lækkert 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

Se tilbud med Afrejse i november 2021

Bemærk: Prissammenligningssiden travelmarket.dk viser den samlede pris for to personer. Vælg hotel nr. 2 “Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi” for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 København: 28. nov – 13. dec 2021 (14 nætter)
Pris4.459,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede hotel Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi, der er et moderne hotel med flot design i alt fra bistroen til værelserne. Her bor du omgivet af bjerge og tropisk skov. Desuden er du tæt på både stranden og Ao Nang. Tilbring dagene med aktiviteter og udflugter, eller slap af ved poolen.

Fra poolen er der udsigt mod de grønne bjerge, og omgivelserne er frodige og grønne. På solterrassen ved poolen kan du slappe af i en solseng eller i en af de polstrerede sofaer med solbeskyttelse, der står ved poolen. Vil du være aktiv er der et motionslokale med vægte og et par maskiner.

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Phuket.

 

Fra København: 28. nov – 13. dec 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale practio.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365