Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusophold på Villa Copenhagen for kun 799,-


Luksusophold på Villa Copenhagen for kun 799,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til pool og gym.

Oplev et femstjernet og afslappende ophold på Danmaks nye luksuriøse hotel Villa Copenhagen, som for over 100 år siden åbnede for første gang som Danmarks Centralpostbygning. Bygningen har bibeholdt sin ikoniske arkitektur på yderesiden, men har gennemgået en total renovering indvendigt. Hotellet har 390 værelser og er beliggende i hjertet af København med Tivoli, Hovedbanegården og Strøget indenfor få minutters gang. På hotellet kan du nyde en afslappende atmosfære, og har du brug for at komme ekstra ned i gear, kan du på hotellets tagterrasse nyde en tur i den opvarmede pool mens du nyder udsigten over København. Der er også mulighed for at nyde en drink i poolbaren eller en rolig stund i saunaen. Efter en behagelig nat i det herskabelige værelse, kan I nyde en smagfuld, stor og lækker morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.597,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 799,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago .


Læs videre efter annoncen

Annonce


eksempler på alternative datoer

Se ANDRE GODE TILBUD TIL Villa Copenhagen Her

21/11 – 22/1112/12 – 13/1219/12. – 20/12
20/12 – 21/1225/12 – 26/1226/12 – 27/12

og mange mange flere…

Husk altid at vælge laveste pris på Trivago


Hotel

Villa Copenhagen er et nyt hotel i hjertet af København beliggende lige ved hovedbanegården. I den historiske bygning, der er Københavns største villa, samles fortid, nutid og fremtid i et spændende møde. Villa Copenhagen står klar til at give dig et ophold i København, du ikke har prøvet før.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365