Vi finder de bedste rejsetilbud

Tropeferie i Tyskland for kun 766,-


Tropeferie i Tyskland for kun 766,- per person inkl. dobbeltværelse med morgenmad og to dages adgang til det imponerende badeland!

Oplev det imponerende ferieresort Tropical Islands, der er Europas største tropiske badeland. Det store ferieresort har plads til 8.200 besøgende og byder på et væld af oplevelser og med en behagelig temperatur på 26 grader kan du opleve det store udbud af aktiviteter i et dejligt tropisk klima. Få et overblik over de mange aktiviteter i hotelsektionen. Med en beliggenhed nær Berlin er det nemt at komme dertil i såvel bil, tog og fly. – og det er oplagt at kombinere turen med en storbyferie til Berlin!

BEMÆRK
Når der klikkes på “Vis tilbud” skal der IKKE klikkes på “Book nu”, men scrolles ned til “Vælg type af værelse”. Her kan der klikkes på lavpriskalender og vælges antal af dage og hvilken måned man gerne vil se priserne for.

HUSK at scrolle ned og vælge “Lavpriskalender”


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

I det fantastiske badeland kan man overnatte i alt fra safari telte, værelser eller hytter i badelandet til mobile homes uden for badelandet. Vi har ved 2 dage taget udgangspunkt i et comfort dobbeltværelse og ved 3 og 4 dage taget udgangspunkt i et mobile home.

Da der er rigtig mange aktiviteter at tage sig til, så kommer du ikke til at kede dig! – Aktiviterne består bl.a. af: Legepladser, minigolf, ballonflyvning, volleyball, børneklub, fitnesscenter, sauna, opvarmede pools, spa, spillehal, masser af vandområder med vandrutsjebaner, springvand og meget meget mere.

Bemærk: Man har adgang til badelandet fra kl. 6 på ankomstdagen til kl. 0:59 på afrejsedagen. Man kan altså have 2 hele dages sjov i vandlandet ved blot 1 enkelt overnatning.

Der er rigtig mange datoer i perioden november 21 til august 22. Husk at scrolle ned og vælge “Lavpriskalender” for at finde datoerne der passer dig!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Indtryk

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island


Transport

 

I bil tager det ca. 3 timer at komme fra Rostock (Sjælland / Fyn) til Tropical Islands og ca. 5 timer fra Padborg (Jylland).

I tog tager det ca. 8 timer fra Københavns hovedbanegård og ca. 10 timer fra Aalborg. Bestil med fordel på Deutsche Bahns hjemmeside. Tropical Islands tilbyder gratis shuttle fra Tropical island banegården.

Da Tropical islands kun ligger ca. 1 times kørsel fra Berlin er det oplagt at flyve dertil, hvis man ikke vil tage turen i bil eller tog. Fra Berlin kan du tage et tog til Brand Tropical Islands. Herfra tilbyder Tropical Islands gratis shuttle service.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365