fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages miniferie i Danmark for kun 850,-


3 dages miniferie i Danmark for kun 850,- per person inkl. overnatninger i dobbeltværelse, 2 x morgenmad og 1 x middag. Kan indløses 27 forskellige steder!

Miniferien er den lille pause fra hverdagen, hvor I får slappet af og ladet op med ægte råhygge og dejlig mad. I får 2 overnatninger på et dejligt sted, som I selv vælger.
Den ene aften kan I nyde en lækker middag, mens I begge morgener kan vågne op til en skøn morgenbuffet. Middagen består af en eller to retter, afhængigt af hvilket sted I ønsker at besøge. Bagefter kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyde en god nats søvn.
En perfekt oplevelse til et weekendophold, en lille ferie, et afbræk fra hverdagen eller bare et par dage med tid til hinanden. Oplev en ny del af Danmark – fra det bakkede Midtjylland, til det naturskønne Nordsjælland eller Sønderjylland med åbne vidder.
I bestemmer helt selv, om I vil bo på en hyggelig landevejskro, et familiedrevet landsbyhotel, eller et hotel i byen. Det vigtigste er, at I får nogle dejlige feriedage og får tid til afslapning.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.699,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 850,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hoteller

 

Opholdet kan indløses 27 forskellige steder:

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Gavekortet er gyldigt indtil 28/02/2025


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365