Vi finder de bedste rejsetilbud

Spaophold i Lübeck for kun 417,-


Spaophold i Lübeck på flot 4-stjernet hotel for kun 417,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til spa med indendørs pool med massagestråler, sauna, dampbad, Caldarium, solterrasse, tropiske brusere og meget mere!

Byen Lübeck er en gammel hansestad i det nordlige Tyskland med ideel køreafstand fra Danmark. Byen er et populært turistmål og er stadig den vigtigste tyske by til import af franske delikatesser som vin og marzipan. I Lübeck finder du bl.a. et flot julemarked samt en lang række middelalderlige bygninger, der har gjort, at byen findes på UNESCO’s verdensarvliste.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 833,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 417,- per person. Hotelspecials tager et ekspeditionsgebyr på 59,- per reservation hvilket er inkluderet i vores pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

I den hyggelige havnebyen Lübeck finder du Hotel Hanseatischer Hof. Takket være hotellets centrale beliggenhed, kan du hurtigt nå byens historiske centrum med offentlig transport. Start din dag med en lækker, rig morgenbuffet. Til frokost og middag tilbyder restauranten en række sæsonbestemte retter. Efter en aktivitetsfyldt dag i Lübeck kan du siden slappe af i det 1500 kvadratmeter store skønheds- og wellness-område med både en pool og en sauna. Hotellet har en spa, der er opdelt i to forskellige afdelinger, Bella Vita og Bella Deluxe. Bella Vita er inkluderet uden ekstra omkostninger hvis du booker overnatning, mens Bella Deluxe koster omkring € 60 for en person. Hos Bella Vita, som er inkluderet ved reservation af overnatning, finder du en indendørs pool med massagestråler, sauna, dampbad, Caldarium, solterrasse, tropiske brusere og meget mere. Der er også træningsmaskiner. Den mere luksuriøse Bella Deluxe har også et infrarødt behandlingsrum, salt krystal sauna og organisk sauna. Værelserne på Hotel Hanseatischer Hof er enten i hovedbygningen eller i Event- og Kongresbygningen. Værelserne er udstyret med TV, telefon, radio og gratis WiFi. Badeværelset har badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365