Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Israel for kun 3.322,-


5 dage i Israel for kun 3.322,- per person inkl. direkte fly, 3-stjernet hotel med morgenmad og 1-dags tur til Jerusalem, Det Døde Hav og Bethlehem med guide!

I Tel Aviv får du både bade- og storbyferie. Her kan du slappe af i sandet ud til det lune middelhav og gå på opdagelse blandt den moderne storbys mange tilbud og prøve verdens måske bedste falafel. Besøg også de livlige markeder og den spændende antikke havneby Jaffa.

I Israel er det også oplagt at opleve jordens helligste byer på en guidet tur.  Begynd turen i Jerusalems gamle bydel og oplev bl.a. Via Dolorosa og Gravkirken, det byzantinske Cardo (det gamle jødiske kvarter) og Grædemuren. Herefter en tur til Bethlehem og oplev Fødselskirken, hvor Jesus Kristus blev født. Om eftermiddagen kører I mod øst gennem Judæaørkenen. Nyd turen til Det Døde Hav, det laveste punkt på jorden, og prøv at bade og flyde oven på det terapeutiske vand.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

1-dags tur til Jerusalem, Det Døde Hav og Bethlehem

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Tel Aviv til Jerusalem, Det Døde Hav og Betlehem. Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 1. – 5. maj 22 (4 nætter)
HOTEL1.548,-
TUR634,-
FLY1.140,-
I ALT3.322,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.095,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.548,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Elis Boutique Hotel, der ligger i Bat Yam, lige ud til Hagolshim-stranden, og tilbyder værelser med aircondition samt en à la carte-restaurant. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet. Samtlige værelser og suiter har fladskærms-tv med kabelkanaler og opholdsområde. Der er også køleskab, spiseplads med elkedel og spisebord samt eget badeværelse med bruser og håndklæder. De fleste af værelserne har havudsigt. Morgenmad er inklusiv.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Tel Aviv:

 

FRA københavn: 1. – 15. maj 22 (4 nætter)

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365