Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i London for kun 2.378,-


5 dage i London for kun 2.378,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet designhotel med god beliggenhed!

Vil du fejre nytår i London? Når klokken slår tolv på Big Ben, kan du opleve byens spektakulære nytårsfyrværkeri og være med til at feste nytåret ind med stil. London er med god grund en af verdens mest besøgte byer og tilbyder noget for enhver smag. Nyd de berømte seværdigheder og de mange muligheder for kulturelle oplevelser. Husk også afternoon tea og et besøg på den lokale pub. London vækker alle sanser.

 

SE DET GODE TILBUD TIL london HER:
København
Billund
Aarhus
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. dec 2021 – 3. jan 2022 (4 NÆTTER)
HOTEL1.586,-
FLY792,-
I ALT2.378,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.172,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.586,- per person.

 

Billund: 30. dec 2021 – 3. jan 2022 (4 NÆTTER)
HOTEL1.586,-
FLY980,-
I ALT2.566,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.172,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.586,- per person.

 

Aarhus: 30. dec 2021 – 3. jan 2022 (4 NÆTTER)
HOTEL1.586,-
FLY1.232,-
I ALT2.818,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.172,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.586,- per person.

 


Hotel

The Rockwell ligger centralt i Londons South Kensington-kvarter og byder på banebrydende design, gratis wi-fi samt moderne engelske retter i den stilfulde haverestaurant. Dette sofistikerede boutique-hotel ligger 5 minutters gang fra metrostationen Earls Court. De individuelt og moderne indrettede værelser har aircondition, gulv til loft-vinduer i victoriansk stil, fladskærms-tv med BT-sportskanaler, specialbyggede egetræsmøbler samt minibar. Værelserne har desuden alle eget badeværelse med badekåber og toiletartikler af mærket White Company. Den hyggelige Rockwell Dining Room har fransk altan med udsigt til den anlagte have, og der serveres en moderne udgave af traditionelle britiske retter. Der bydes desuden på et omfattende vinkort. I sommermånederne kan gæsterne spise i den sydvendte indhegnede have, som har kæmpe urtepotter. På mange af bygningens fællesområder er de oprindelige detaljer bevaret, herunder smedejernsgelændere og victorianske mosaikgulve. Det luksuriøse Rockwell er et ideelt udgangspunkt for at udforske London


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus, Billund og København til London.

 

FRA København: 30. dec – 3. jan 2022

 

FRA billund: 30. dec – 3. jan 2022

 

FRA Aarhus 30. dec – 3. jan 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i London: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Bus: Der kører rejsebusser til og fra London flere gange i timen fra lufthavnens busterminal. Alternativt kører der også tog fra/til lufthavnen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365