Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Comwell Kellers Park for kun 454,-


Ophold på det 5-stjernede Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord for kun 454,- per person inkl. overnatning og morgenmad. 

Comwell Kellers Park er kåret til Danmarks bedste hotel og ligger i et naturskønt område med udsigt over Vejle Fjord. Når man parkerer bilen i den rummelige gårdsplads mærker man straks, at man er kommet til et ekstraordinært sted. Hotellet er beliggende i elegante nyrenoverede 1900-tals bygninger. Saunaer, swimmingpools og udendørs jacuzzi på stedet udgør en del af AquaSpa. Du kan blandt andet bestille behandlinger, yoga, fodbad og tropisk brus. Forkæl dig selv og få glæde af den fantastiske stemning skabt gennem det stilrene design og smukke naturomgivelser.

Se det gode tilbud her

OPDATERING: TIlbudet er ikke længere tilgængeligt!

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 849,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 425,- per person. Hotelspecials tager et ekspeditionsgebyr på 59,- per reservation hvilket er inkluderet i vores pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Fra 1. september er det en aldersgrænse på 16 år i spa

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365