Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife i påskeferien for kun 899,-


8 dage på Tenerife i påskeferien for kun 899,- per person inkl. fly og godt 3,5-stjernet hotel med halvpension og opvarmet pool!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET I april HER:
Opdatering: Prisen er ikke længere tilgængelig!

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

aarhus: 9. – 16. apr 22 (7 nætter)
v/2 personer899,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede hotel Panorama, der er et dejligt lejlighedshotel med imødekommende personale, som sørger for en god atmosfære. Hotellet har en dejlig solterrasse og en opvarmet swimmingpool. Alle lejligheder er blevet renoveret i 2020.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Aarhus til Tenerife i påskeferien:

FRA Aarhus: 9. – 16. apr 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Aarhus Charter.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365