Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Tallinn for kun 665,-


4 dages forlænget weekend i Tallinn for kun 665,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad og adgang til spa, sauna og fitnessfaciliteter!

Tallinn er Estlands smukke hovedstad og lokker med det nordlige Europas bedst bevarede Middelalderby. Den charmerende bykerne med maleriske brostensbelagte gader er omgivet af en fascinerende bymur og byder også på flere museer samt et livligt forlystelsesliv med et væld af fantastiske restauranter og barer.  

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg laveste pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 25. – 28. nov 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL538,-
FLY127,-
I ALT665,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.075,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 538,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago!

 


Hotel

Park Inn Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn er et elegant og moderne hotel med velindrettede værelser med gulv til loft-vinduer, 400 m fra Tallinns Toompea Slot og Park i centrum. Der er sofistikeret spa med indendørs pool og gratis wi-fi overalt.

Samtlige værelser har satellit-tv og eget badeværelse. Gæsterne har gratis adgang til spaen, saunaen og fitnessfaciliteterne hele dagen. Afhængigt af tilgængelighed kan gæsterne deltage på fitnesshold dagligt.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Tallinn i november måned.

FRA billund: 25. – 28. nov 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tallinn: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365