Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Les Deux Alpes for kun 1.439,-


1 uges skiferie i Les Deux Alpes for kun 1.439,- per person inkl. liftkort og godt lejlighedshotel med god beliggenhed!

Les Deux Alpes en af de mest populære vintersportsdestinationerer og én af de ældste skilandsbyer i Frankrig. Dette kan særligt ses på mange af de stemningsfulde, ældre bygninger, der stadig er bevaret blandt de mange nye arkitektperler. Denne kombination af det traditionelle og det moderne giver en helt speciel og hyggelig atmosfære, som er meget unik for en fransk skisportsby. Les Deux Alpes har desuden et væld af hyggelige shoppingsgader, restauranter og barer,

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 4. – 11. dec. 2021 (7 nætter)
v/4 personer1.439,-


Hotel

Résidence Ski Azur ligger i udkanten af det charmerende Les Deux Alpes centrum. Vil du opleve god afterski, så er dette stedet med de mange barer og restauranter. Du kan her efter en dag på ski nyde en drink. Les Deux Alpes skipister ligger 150 meter fra indkvarteringen, hvorfra du kan komme hele vejen til toppen. Résidence Les Deux Alpes Champamé består af forskellige lejligheder, der kan rumme op til 4 personer. Lejlighederne er enkelt møbleret men har det meste som du har brug for.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365