Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusophold på Hotel Skt. Petri i København for kun 998,-


Luksusophold på det 5-stjernede Hotel Skt. Petri i København for kun 998,- per person inkl en overnatning i superior dobbeltværelse, 10 retters delemiddag, morgenbuffet og fri adgang til fitness og sauna.

Skt. Petri er blevet kåret som Nordeuropas Bedste Hotel, og her kan I nyde jeres middagsophold i luksuriøse og bynære omgivelser. Når klokken rammer aftensmadstid, kan I nyde en 10-retters delemiddag med fokus på alle aspekter af middelhavsregionen, med alt hvad det indebærer af farver, smage og dufte. Værelset I skal tilbringe natten på, er indrettet i skandinavisk stil med øje for ‘laid-back’ luksus. Morgenen derpå kan i nyde en stor morgenbuffet i hotellets restaurant.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.995,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 998,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SKT. PETRI ligger ca. fem minutters gang fra Nørreport Station og var oprindelig et berømt varehus – i dag et 5-stjernet luksushotel. Hotellet byder indenfor i smukke rummelige værelser og suiter indrettet med en særlig sans for afslappet luksus. Du finder også fitnesscenter, hvor du kan træne med det nyeste træningsudstyr, dyrke yoga eller hvad med en tur i sauna efter en lang dag?

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Restaurant DADA er lukket alle søndage og mandage. Ved køb af én overnatning kan opholdet derfor ikke bookes med ankomst disse dage

Min. alder 18 år


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365