Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kap Verde for kun 3.195,-


15 dage på Kap Verde for kun 3.195,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Vil du have sikkerhed for sol og varme, så er Sal, Kap Verde et godt bud. Temperaturen ligger på omkring 28 grader, vandtemperaturen på omkring 25 grader og risikoen for regn er nærmest lig nul.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i november HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. nov – 14. dec 21 (14 nætter)
V/ 2 PERSONER3.195,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede Hotel da Luz, der er et pænt og enkelt hotel i Santa Maria centrum. Her bor du i gåafstand til byens udbud af restauranter, butikker og hyggelige barer, og fra hotellet er der også kort gåafstand til stranden. Den venlige værtsfamilie skaber en familiær stemning, og om aftenen kan du nyde en god middag i hotellets restaurant eller en drink i poolbaren.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Kap Verde i november og december.

 

FRA København: 30. nov – 14. dec 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kap Verde: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365