Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Les Orres for kun 1.409,-


1 uges skiferie i Les Orres for kun 1.409,- per person inkl. liftkort og godt lejlighedshotel direkte på pisten!

Les Orres ligger i de sydfranske Alper og er opdelt i to landsbyer; Les Orres 1650 og Les Orres 1800. Les Orres 1650 er den ældste af de to landsbyer og blev bygget i 1970’erne. Her finder du den skønneste atmosfære, og byen lever fuldt ud op til alle forventningerne til en traditionel fransk alpeby. Størstedelen af Les Orres’ barer og restauranter er centreret omkring centrum af den ældre landsby. Les Orres 1800 blev bygget i 2008 med det formål at tilbyde moderne lejligheder med ski-in/ski-out placering, opvarmet udendørs swimmingpool, børnepasning m.m. Her finder du også enkelte restauranter og barer samt et supermarked, så du går ikke sulten i seng, uanset hvilken af de to landsbyer, du bor i.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 11. – 18. dec. 2021 (7 nætter)
v/4 personer1.409,-

 


Hotel

Résidence La Mazeliere er centralt beliggende i Les Orres med kun 20 meter til de nærmeste pister og det hyggelige centrum. Med denne korte afstand til pisterne, kan du stå på ski direkte fra din hoveddør, og du har samtidig mulighed for at være én af de første på pisterne om morgenen. Lejlighederne og studio lejlighederne på Résidence La Mazeliere er enkelt og komfortabelt indrettede. I løbet af dagen kan du nyde godt af de smukke pister i Les Orres, og om aftenen kan du i det hyggelige centrum nyde en drink og en bid mad.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365