Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya for kun 598,-


Early bird: 8 dage i Alanya for kun 598,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i august HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Der er flere alternative afgange med samme billige priser både fra Billund og København i august og september 2022.

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Tyrkiet:

SE ANDRE TILBUD TIL Tyrkiet HER
August 22September 22

Prisoversigt

 

Billund: 21. – 28. aug 22 (7 nætter)
v/2 personer598,-

 

København: 21. – 28. aug 22 (7 nætter)
v/2 personer598,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Lavinia apart, der er et klassisk lejlighedshotel beliggende på den østlige side af Alanya. Stranden kan nås med en kort gåtur, og det er kun 300 m til hovedgaden, der fører ind til centrum. Hotellet består af en bygning og et lille poolområde med et lille antal stole og parasoller.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Alanya i august og september 2022. Der er flere alternative datoer til samme billige priser. Fra Billund med afrejse den 24.8, 28.8, 31.8, 4.9, 7.9 eller 11.9 og fra København med afrejse den 22.8, 28.8, 29.8, 4.9, 5.9, 11.9 eller 12.9.

FRA Billund: 21. – 28. aug 2022

 

FRA København: 21. – 28. aug 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Alanya: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Detur.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365