Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sharm el Sheikh med all inclusive for kun 2.940,-


8 dage i Sharm el Sheikh med all inclusive for kun 2.940,- inkl. fly og flot hotel med pool!

Sol, strand og snorkling ved fantastiske koralrev finder du til fulde i Sharm el Sheikh, som byder på solskin året rundt og dejlige badevandstemperaturer på mellem 22 og 28 grader.

Se tilbuddet her:
Fra København:Fra Billund:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 28. nov – 5. dec 2021 (7 nætter)
Pris2.940,-

 

Billund: 27. nov – 4. dec 2021 (7 nætter)
Pris3.190,-

 


Hotel

Oriental Rivoli er beliggende i Naama Bay. Centrum ligger kun et kort stykke vej fra hotellet med et godt udvalg af restauranter, shopping og udskænkningssteder så har man alt indenfor en kort rækkevidde. Hotellet er ideelt for dem som vil nyde godt af byen, og stadig have gode muligheder for adgang til strand. Hotellet har shuttlebus der dagligt kører ned til stranden og tilbage igen. Hotellet er rigtig hyggeligt og består af et pænt poolområde som er omringet af to etagers bygninger. Der ligger også bygninger i anden række til poolområdet. Hotellet oser af orientalsk charme, og der er kælet for rigtig mange detaljer ved restaurant/loungeområdet samt udenfor ved poolen. En afslappet stemning med en eksotisk 1001-nats atmosfære. Alle værelser som ligger ud mod poolen har mindre balkon, hvor værelserne i anden række har fransk bankon/ ingen balkon. Man kan mod et mindre tillæg tilkøbe værelser ud til poolen med balkon.

 

Se tilbuddet her:
Fra København:Fra Billund:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Sharm El Sheikh:

 

FRA KØBENHAVN: 28. nov – 5. dec 2021

 

FRA billund: 27. nov – 4. dec 2021

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Sharm El Sheikh. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365