Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Warszawa for kun 434,-


4 dages forlænget weekend i Warszawa for kun 434,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Warszawa er en af Europas mest spændende og innovative storbyer. Byen har en lang og spændende historie, som gør den seværdig og spændende at besøge. Her er museer for enhver smag og interesse. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

aarhus: 5. – 8.  nov 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL338,-
FLY96,-
I ALT434,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 676,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 338,- per person.

 


Hotel

Ibis Warszawa Reduta ligger 4,5 km fra det centrale Warszawa. Der er værelser med aircondition, lyst badeværelse, LCD-tv og gratis wi-fi. Samtlige værelser på Ibis har moderne interiør og trægulv samt klassiske møbler og natbord. Du kan spise i restauranten Oopen Pasta & Grill, hvor der serveres forskelige internationale retter. Baren byder på en bred vifte af kolde drikkevarer. Ibis ligger 700 m fra togstationen Warszawa Zachodnia og 900 m fra den naturskønne park, Szczęśliwicki.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus til Warszawa:

FRA aarhus: 5. – 8.  nov 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Warszawa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365