Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.881,-


8 dage på Gran Canaria for kun 1.881,- pr. person inkl. fly og flot hotel med pool og fantastisk udsigt!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at vælge laveste pris på Trivago

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 24. nov – 1.  dec 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL1.141,-
FLY740,-
I ALT1.881,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.282,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.141,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

 


Hotel

Cala Blanca ligger i Gran Canarias Mogán-resort i et roligt område nær Taurito-strandens sorte sand og har fantastisk havudsigt. Der er udendørs swimmingpool, restaurant og sportsområde. Komplekset ligger omgivet af et bjergområde med tropiske planter og blomster. Havnen i Mogán ligger omkring 5 km derfra. Cala Blancas lejligheder er lyse og komfortable. De har stor terrasse, opholdsområde med tv samt køkken med ovn og køleskab. Du har adgang til fitnesscenter, spabad og sauna mod tillægsgebyr. Der er desuden døgnåben reception, billardbord, bibliotek og minimarked. Der er gratis wi-fi overalt på resortet. Cala Blanca har endvidere et Wii-telt samt en aromatisk og medicinsk urtehave.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Gran Canaria:

FRA København: 24. nov – 1.  dec 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er billigt at leje en bil på Gran Canaria. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365