fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages fodboldrejse til Milano for kun 1.670,-


4 dages fodboldrejse til Milano for kun 1.670,- inkl. fly, 3-stjernet hotel og billetter til Serie A kampen mellem Inter Milan og SSC Napoli!

Oplev Serie A live når de italienske mestre fra Inter Milan spiller mod Napoli. Milano er Italiens næststørste by og verdenskendt for mode og design. Besøg byens hippe kvarterer hvor modebutikkerne og hyggelige kaffebarer står i kø. Nyd også den smukke domkirke og gå en tur i de gamle snoede stræder, hvor du vil opleve ægte italiensk stemning, kultur og traditioner.

 

SE TILBUDdet til Milano HER:
__Fly__Billet / Hotel
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 19. – 22. nov. 21 (3 nætter)
HOTEL / BILLET1.455,-
FLY215,-
I ALT1.670,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 2.910,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.455,- per person.

 

København: 19. – 22. nov. 21 (3 nætter)
HOTEL / BILLET1.455,-
FLY248,-
I ALT1.703,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 2.910,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.455,- per person.

 


Hotel & Billetter

Vi har taget udgangspunkt i Kategori 3 billetter og 3 overnatninger på det 3-stjernede B&B Hotel Milano Cenisio Garibaldi, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser.

Vælg 3 nætter med udrejse 19. november og hjemrejse 22. november for at opnå ovenstående pris.

se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Milano i november:

 

FRA Billund: 19. – 22. nov 2021

 

FRA København: 19. – 22. nov 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i den Milano. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365