Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Zakynthos for kun 1.489,-


Last minute: 8 dage på Zakynthos for kun 1.489,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool! – eller 2.106,- med all inclusive!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Uden all inclusiveMed all inclusive
Bemærk: Rejsen fremgår desværre ikke længere hos Travelmarket. Rejsen kan derfor i stedet tilgås her.

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE REJSERNE TIL Grækenland HER
OktoberNovember

Prisoversigt

København: 29. sep – 6. okt 21 (7 nætter)
V/ 2 PERSONER1.489,-

 

København: 29. sep – 6. okt 21 (7 nætter)
ALL INCLUSIVE2.106,-

 


Hotel – U/All inclusive

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede hotel Di Palai, der ligger i den øvre del af Tsilivi og er et familiært lejlighedshotel i lyse pastelfarver. Her bor du tæt på alt hvad Tsilivi kan tilbyde. Udvalget af cafeer, taverner og supermarkeder begynder lige udenfor hotellet, og der er gåafstand til stranden.

På Di Palai foregår det hele ved poolområdet. I nærheden ligger både receptionen og snackbaren. En bæk med små damme og vandfald flyder mellem bygningerne og gennem haven på bagsiden af hotellet.

SE mere HER:

Hotel – M/All inclusive

Ved hotellet med all incluisve har vi taget udgangspunkt i Tsamis Zante i Kipseli udenfor Tsilivi. Hotellet er med cirka 70 værelser og poolområdet ligger ud mod havet og har solterrasser i niveauer ned mod havet. På hotellet er der også et lille spa med behandlinger, jacuzzi og sauna.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Zakynthos i september/oktober.

 

FRA København: 29. sep – 6. okt 2021

 

FRA København: 29. sep – 6. okt 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Zakynthos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos TUI.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365