Vi finder de bedste rejsetilbud

11 dage i Marbella for kun 1.881,-


11 dage i Marbella for kun 1.881,- per person inkl. fly og skønt 4-stjernet spahotel med pool og fantastisk beliggenhed!

Marbella har alle ingredienserne til en fantastisk ferie – uanset om du er vild med golf, skønne strande, fest, eller fantastiske madoplevelser. Marbellas gamle bydel charmerer sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Vil du have mere luksus og glans, kan du slentre rundt i den flotte lystbådehavn i Puerto Banus, der byder på en bred vifte af restauranter, caféer og luksusbutikker.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Vælg laveste pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Prisoversigt

København: 30. nov – 10. dec 2021 (10 NÆTTER)
HOTEL1.670,-
FLY211,-
I ALT1.881,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.340,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.670,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

 

billund: 27. nov – 7. dec 2021 (10 NÆTTER)
HOTEL1.650,-
FLY581,-
I ALT2.231,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.300,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.650,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago!


Hotel

Dette spahotel ligger 300 m fra Guadalpin Strand. Der tilbydes gratis wi-fi, værelser med aircondition og 42-tommers fladskærms-tv samt tagterrasse med pool og fantastisk havudsigt. Senators moderne værelser har flotte trægulve samt aircondition og varme afhængigt af årstiden. De tilhørende badeværelser har toiletartikler og hårtørrer. Der er desuden tv med digitale kanaler, kabelkanaler og 3 internationale kanaler. Ved ankomst er der et par små flasker vand på værelset. Der tilbydes adgang til en værdiboks mod tillægsgebyr. Det elegante Senator Marbella Spa Hotel har en imponerende forhal hvor der findes 2 elevatorer med panoramaudsigt. Personalet i den døgnåbne reception kan hjælpe med information om området. Gæsterne kan besøge stedets spa mod tillægsgebyr. Der tilbydes privat parkering på stedet mod tillægsgebyr, og der er også en ladestation til elbiler. Man kan nyde lette måltider i hotellets snackbar og slappe af med en drink i loungebaren. Der ligger desuden en bred vifte af barer og restauranter inden for 5 minutters gang derfra.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Malaga:

FRA KØBENHAVN: 30. nov – 10. dec 2021

 

FRA BILLUND: 27. nov – 7. dec 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marbella: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365