Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Halkidiki med all inclusive for kun 1.948,-


8 dage i Halkidiki med all inclusive for kun 1.948,- pr. person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med flere pools!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i oktober HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 9. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer1.948,-

 

København: 6. – 13. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer2.185,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede hotel. Her er naturen og mennesket i harmonisk sameksistens. Det familieejede hotel ligger et fortryllende sted, indrammet af store fyrretræsskove på halvøen Kassandra i det nordlige Grækenland med det krystalklare hav som nærmeste nabo. Her kan du se frem til hjertelig, græsk gæstfrihed og et ferieophold, hvor både store og små rejsende kan nyde livet i fulde drag.

Atrium Hotel er bygget på en bakketop uden for den maleriske by, Pefkochori, i Halkidiki i det nordlige Grækenland. Hotellet er omgivet af smukke olivenlunde og høje fyrretræer og ligger knap et kilometer fra stranden. Du kan gå derned på ca. et kvarter, og turen fører forbi boligområder og små barer og cafeer. Vel fremme kan du nyde det gyldne sand, som er kantet af det krystalklare hav, der indbyder til afkølende dyp i varmen. Hvis du foretrækker at bade i pool, kan du i stedet blive på hotellet og nyde det store poolområde, hvor der er masser af plads til både leg og afslapning. I børnepoolen er der sjove springvand, som sikkert lokker selv de yngste, der måske lider af vandskræk.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et gode tilbud fra København til Halkidiki i oktober.

FRA KØBENHAVN: 2. – 9. okt 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Halkidiki: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Escapeaway


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365