Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusophold på Villa Copenhagen for kun 749,-


Luksusophold på Villa Copenhagen for kun 749,- per person inkl. morgenmad og adgang til GYM.

Oplev et femstjernet og afslappende ophold på Danmaks nye luksuriøse hotel Villa Copenhagen, som for over 100 år siden åbnede for første gang som Danmarks Centralpostbygning. Bygningen har bibeholdt sin ikoniske arkitektur på yderesiden, men har gennemgået en total renovering indvendigt. Hotellet har 390 værelser og er beliggende i hjertet af København med Tivoli, Hovedbanegården og Strøget indenfor få minutters gang. På hotellet kan du nyde en afslappende atmosfære, og har du brug for at komme ekstra ned i gear, kan du på hotellets tagterrasse nyde en tur i den opvarmede pool mens du nyder udsigten over København. Der er også mulighed for at nyde en drink i poolbaren eller en rolig stund i saunaen. Efter en behagelig nat i det herskabelige værelse, kan I nyde en smagfuld, stor og lækker morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.498,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 749,- per person. Vælg frit mellem datoer i perioden 1. oktober 2021 – 31. marts 2022 med forbehold for udsolgte datoer. Dette særprisophold skal bookes senest d. 05. oktober 2021


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Villa Copenhagen er et nyt hotel i hjertet af København beliggende lige ved hovedbanegården. I den historiske bygning, der er Københavns største villa, samles fortid, nutid og fremtid i et spændende møde. Villa Copenhagen står klar til at give dig et ophold i København, du ikke har prøvet før.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk


mere information

Opholdet kan indløses fra 01. oktober til d. 31. marts 2022, men skal været booket senest d. 5. oktober. Villa har med sine 390 værelser stor kapacitet og dermed plads til mange overnattende gæster. Vær opmærksom på, at hvis du først har booket en dato hos Villa kan opholdet ikke refunderes eller ombookes.
  • Dette særprisophold skal bookes senest d. 05. oktober 2021
  • Opholdet kan indløses fra d. 01. oktober til d. 31. marts 2022
  • Opholdet kan ikke refunderes eller ombookes, når du har booket
  • Når du ikke at booke opholdet, kan det naturligvis refunderes
  • Kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatkoder
  • Der skal tages forbehold for udsolgte datoer

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365