Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger på Kos for kun 1.998,-


Last minute: 3 uger på Kos for kun 1.998,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i september HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. sep – 15. okt 21 (21 nætter)
v/2 personer1.998,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel St Constantine, der har god beliggenhed i Kos by med gåafstand til både den populære Lambi-strand og centrum i Kos by. Ved poolområdet er der en separat børnepool samt solstole og parasoller. I poolbaren serveres kølige drinks. Hotellet har gratis wifi og er placeret midt i bylivet direkte på hovedgaden.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Kos i september.

 

FRA KØBENHAVN: 24. sep – 1. okt 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365