Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Torremolinos for kun 1.142,-


8 dage i Torremolinos for kun 1.142,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel lige ved stranden!

Tag på en dejlig tur til Spaniens solkyst Costa del Sol. Her findes mange spændende seværdigheder som bl.a. Picasso-museet, markeder, smukke kirker og den imponerende borg Alcazaba. Klimaet er skønt og der er mange dejlige strande at vælge imellem.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i november HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Spanien:

 

SE REJSERNE TIL Spanien HER
OktoberNovember
DecemberJanuar

Prisoversigt

Billund: 9. – 16. nov 21 (7 nætter)
v/2 personer1.142,-

 

København: 13. – 20. nov 21 (7 nætter)
v/2 personer1.339,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Mediterraneo Carihuelas. Hotellets placering gør, at du kan tage en forfriskende dukkert i Middelhavet når som helst, du har lyst i løbet af dagen. Her bor du bogstaveligt talt et stenkast fra havet, og det er ikke noget problem at starte morgenen med en tidlig dukkert i solopgangen, hvis du ønsker det. Med strandpromenaden i nærheden kan du også gå, jogge eller bare slentre langs havet – og måske stoppe for lidt shopping i en af alle de butikker og boder, der ligger langs vejen.

De komfortable værelser på hotellet er indrettet i traditionel stil, hvor nogle også har balkon med udsigt over havet eller byen. Det er et enklere hotel, men du har byens store udvalg af restauranter, caféer og barer lige ved hånden.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Torremolinos i november.

 

FRA Billund: 9. – 16. nov 2021

 

FRA KØBENHAVN: 13. – 20. nov 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Torremolinos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Escapeaway


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365