Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Lesbos for kun 1.999,-


15 dage på Lesbos for kun 1.999,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
26. september3. oktober

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. sep – 10. okt 21 (14 nætter)
v/2 personer1.999,-

 

København: 3. – 17. okt 21 (14 nætter)
v/2 personer1.999,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede hotel Sunrise Resort, der ligger på en bakke i Eftalou, få kilometer fra Molyvos, og har udsigt over Det Ægæiske Hav og den tyrkiske kyst. Her er et poolområde med poolbar, to pools og en separat børnepool. Kort fra hotellet ligger en mindre strand.

Hotellets restaurant serverer mad fremstillet af økologisk og lokaldyrket mad. Restauranten har fået tildelt certificeringen “Greek Breakfast”. Nogle aftener er der temaaften, der slutter med livemusik.

 

SE mere HER:
26. september3. oktober

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Lesbos i september og oktober.

 

FRA KØBENHAVN: 26. sep – 10. okt 21

 

FRA København: 3. – 17. okt 21

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365