Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 1.578,-


15 dage på Rhodos for kun 1.578,- per person inkl. fly og godt 3,5-stjernet hotel med lækkert poolområde og gåafstand til stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i oktober HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE REJSERNE TIL Grækenland HER
SeptemberOktober

Prisoversigt

København: 2. – 16. okt 21 (14 nætter)
v/2 personer1.578,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede hotel Katia, der ligger i Ixias grønne og frodige del. Her bor du i gåafstand til både byens lange rullestensstrand og hovedgaden med shopping og forlystelsesliv.

Midt i hotelområdet er der en stor pool, hvor poolbaren og restauranten ligger som to små øer midt i poolen. Udenfor lejlighederne med direkte udgang til pool findes en lidt mere afsides del, der er sammenkoblet med den større pool.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København, Aalborg og Billund til Rhodos i oktober.

 

FRA KØBENHAVN: 2. – 16. okt 2021

 

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos TUI


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365