Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Malmø for kun 245,-


Weekend i Malmø for kun 245,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø, på en dejlig storbyferie i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og indbyder til en miniferie eller et weekendophold. Byen har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning og er blevet meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk at Trivago viser prisen for 2 personer i et dobbeltværelse!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Scandic St. Jörgen ligger lige ved Gustaf Adolfs Torv i det centrale Malmø, i kort gåafstand fra Malmøhus og Ribersborgsstranden. De moderne værelser er indrettet i elegant, skandinavisk stil. I restauranten på Scandic St. Jörgen serveres svenske og internationale retter. Det veludstyrede fitnesscenter har 2 saunaer samt vægte og konditionsudstyr.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365