Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Cypern for kun 1.498,-


8 dage på Cypern for kun 1.498,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i september HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. sep – 4. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer1.498,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt Atrium Zenon Hotel Apartments, hvor du bor du ved en af Larnacas største shoppinggader, Zenon Kitieus, med folkelivet lige udenfor døren. Her findes en blanding af mærkevarebutikker, traditionelle tøjbutikker, guldsmede og håndarbejdsbutikker. Blot et kvarters gang fra hotellet ligger den palmefyldte strandpromenade og stranden. Ved stranden er der et stort udvalg af hyggelige cafeer og restauranter med både internationalt og cypriotisk køkken. Atrium Zenon har et hyggeligt og velholdt poolområde på taget med ekstra solterrasse et niveau nede fra poolen. Fra poolen og solterrassen kan du nyde udsigten over Larnaca og havet, som kan ses mellem hustagene.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Cypern i september.

 

FRA KØBENHAVN: 27. sep – 4. okt 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Cypern: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles!

Det er oplagt at leje en bil og udforske øen på egen hånd. Den kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365