Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 2.822,-


8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 2.822,- inkl. fly og lækkert 4,5-stjernet hotel med pools og 45 vandrutsjebaner!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i oktober HER:
Bemærk: Prisen er ikke opdateret på prissammenligningssiden travelmarket.dk endnu. Derfor vises prisen højere end angivet indtil der klikkes videre til TUI.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6. – 13. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer2.822,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4,5-stjernede Jaz Aquaviva. Hotellet er et lukseriøst Splash-hotel med stor vandpark. På vej ind til Makadi ligger Splash-hotellet Jaz Aquaviva. Her har du ubegrænset adgang til den store vandpark Makadi Waterworld. Med sine over 45 vandrutsjebaner at vælge mellem er der garanteret noget, der passer til alle i familien. All Inclusive indgår. Hotellet ligger ved vandparken, og du kommer nemt og hurtigt til stranden med hotellets bus.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Hurghada i oktober.

 

FRA KØBENHAVN: 6. – 13. okt 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hurghada: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos TUI.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365