Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skopelos for kun 998,-


1 uge på Skopelos for kun 998,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden!

Skopelos er en rolig og smuk ø i et Ægæiske Hav og hører til øgruppen Sporaderne. Øen kaldes ofte for den grønne ø, da den er dækket af pinjetræer, klipper og omgivet af krystalklare badebugter og mange smukke klostre og hele 360 små kirker. Skopelos byder på en nærmest uendelig række fantastiske strande og skønne landskaber, der inviterer til nydelse, afslapning og udendørs aktiviteter.

 

SE det gode tilbud vi har fundet HER:
SeptemberOktober
Bemærk: Der er flere alternative hoteller til samme billige priser.

På prissammenligningssiden travelmarket.dk angives prisen som værende 1.048, men når der klikkes videre til Apollo er prisen 1.996,- (998,- per person)


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. sep – 2. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer998,-

 

København:  9. – 16. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer998,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Rigas, der er opbygget som en mindre by, hvor lejlighederne ligger i mindre bygninger ved poolområdet, og dobbeltværelserne er placeret nær hotellets indgang i entréplan nær gaden. Der er et fint poolområde med solstole, parasoller og poolbar, der serverer enkle retter. Her findes også en restaurant med fokus på lokale ingredienser, og som tilbyder a la carte-frokost og middagsbuffet. Morgenmad er inkluderet.

 

SE mere HER:
25. September9. Oktober

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Skopelos i september og oktober.

 

FRA KØBENHAVN: 25. sep – 2. okt 21

 

FRA KØBENHAVN: 9. – 16. okt 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skopelos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.

Der flyves til Skiathos og sejles fra Skiathos til Skopelos. Sejlturen tager ca. 40 min. og koster ca. 75,- per person per vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365