Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend i Lissabon for kun 570,-


4 dages forlænget weekend i Lissabon for kun 570,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Lissabon er fortryllende at bevæge sig rundt i. Nyd f.eks. den hyggelige gamle bydel med de smalle snoede gader, hvor man oplever den autentiske og charmerende sydeuropæiske stemning. Besøg også byens historiske borg Castelo de Sao Jorge og den smukke triumfbue, hvor man kan nyde en formidabel udsigt ud over byen og havet.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg vores laveste pris på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 19. – 22. nov 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL430,-
FLY140,-
I ALT570,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 859,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 430,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede 3K Madrid, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet har bl.a. pool, pæne værelser og en god beliggenhed i Lissabon. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Lissabon i november måned. Der er flere alternative datoer til samme billige priser med rejsedagene fredag og mandag.

 

FRA billund: 19. – 22. nov 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lissabon: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


TRANSPORT

 

Billeje er billigt i Lissabon! Det koster kun 150,- (75,- per person) for 4 dage og den kan bestilles her:

SE MERE HER:

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365