Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Paleros for kun 1.395,-


Last minute: 8 dage i Paleros i Grækenland for kun 1.395,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og fantastisk udsigt over det Ioniske Hav!

En ferie i Paleros er en charmerende blanding af autentisk græsk bystemning, fine strande og uberørt natur. I Paleros er atmosfæren behagelig og lokal, og man kan argumentere for, at en rejse til Paleros er en rejse til det rigtige Grækenland. Den mest populære strand hedder Potamaki Beach, men der er også en mindre strand midt i byen samt en række badebugter, der ligger på række hele vejen mod øst.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET med afrejse 13/9:
Bemærk at der er flere hoteller tilgængelige til samme pris.

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 13. – 20. sep 21 (7 nætter)
v/2 personer1.395,-

 


Hotel

Kosta Maria er et lille, familiedrevet lejlighedshotel i fredelige og landlige omgivelser. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet byder på et hyggeligt poolområde med en restaurant, og neden for hotellet ligger en mindre badebugt. Der er cirka 2 km til en større strand og havnen i Paleros, hvor der er små butikker og tavernaer. Kosta Maria er et godt udgangspunkt for egne udflugter med lejebil.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Paleros:

 

FRA KØBENHAVN: 13. – 20. sep 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paleros: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365