Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Samos for kun 1.884,-


2 uger på Samos for kun 1.884,- pr. person inkl. fly og populært hotel med morgenmad og skøn beliggenhed tæt på stranden!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i september HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 19. sep – 3. okt 21 (14 nætter)
v/2 personer1.884,-

 


Hotel

Familiedrevne La Plage i Kokkari er et populært hotel på Samos. Hotellet er velholdt og ligger med den bedst tænkelige beliggenhed, både centralt og nær stranden. Du bor tæt på stranden, og i kort gåafstand til Kokkaris havnepromenade og bykerne med shopping.  Dobbeltværelserne er lyst indrettede og har balkon.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Samos:

 

FRA KØBENHAVN: 19. sep – 3. okt 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Samos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Det er oplagt at leje en bil og udforske området på egen hånd. Det er billigt og bilen kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365