Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 898,-


Last minute: 8 dage på Rhodos for kun 898,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i september HER:

 


HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE ANDRE TILBUD TIL GRÆKENLAND HER
SeptemberOktober

Prisoversigt

 

København: 11. – 18. SEP 21 (7 nætter)
v/2 personer898,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Kassandra, der er et populært lejlighedshotel omgivet af lokale smukke huse i udkanten af Ialyssos. Hotellet drives af en familie, der gør alt for at man skal føle den græske gæstfrihed. Hotellet består af flere bygninger, der omgiver et relativt lille, men behageligt poolområde med to voksne pools og to børnepools. Den fine stenstrand er inden for gåafstand, ligesom centrum af Lalysso. Ikke langt fra hotellet finder du en lille købmand, hvis du vil lave mad i lejligheden, men mange vælger at booke med morgenmad eller halvpension i stedet.

I området er der to barer, à la carte restaurant, billard, spillehjørne, legeplads. og en lille, men flot spa med sauna. Hotellet har en forholdsvis rolig beliggenhed, og stemningen er afslappet og hyggelig.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Rhodos i september:

FRA København: 11. – 18. sep 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Detur.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365