Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 910,-


8 dage på Kreta for kun 910,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ned til en privat strand! – eller 15 dage for kun 2.163,-

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
8 dage15 dage
Bemærk: Sunwebs hjemmeside viser muligvis andre datoer. Tilpas selv datoerne til nedenstående. Klik på “Priser og Bestilling” for at se tilbudet.

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund:  18. – 25. sep 21 (7 nætter)
Pris910,-

 

billund:  25. sep – 9. okt 21 (14 nætter)
Pris2.163,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Villages Lejligheder Ilion Beach, der har en dejlig beliggenhed tæt på strand og centrum. Den private strand ligger blot ca. 100 m. herfra, så du kan hurtigt komme ned og nyde en dag i solen og bade i det lækre blå hav. I løbet af dagen kan du købe kolde forfriskninger i strandbaren. Vil du shoppe rundt i diverse butikker eller spise på en af de lækre restauranter, så ligger centrum i gåafstand herfra.

Lejligheder Ilion Beach har et dejligt poolområde med liggestole, så du kan slappe af i solen, mens børnene kan boltre sig i poolen. Lejlighederne er med plads til op til 6 personer, som alle er lyse og moderne indrettet, med køkken og balkon. Da opholdet er uden forplejning har du mulighed for at tilberede lette retter i lejligheden eller du kan tage ud og smage på de græske specialiteter. Vi anbefaler lejligheder Ilion Beach til alle, som gerne vil bo tæt på strand og centrum, på deres ferie på Vestkreta.

Se mere her:
8 dage15 dage

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund til Kreta i september måned.

Fra billund: 18. – 25. sep 21

 

Fra billund: 25. sep – 9. okt 21

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2021 Rejs365