Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.445,-


8 dage på Tenerife for kun 1.445,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med opvarmet pool!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET I september HER:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Spanien:

SE ANDRE TILBUD TIL Spanien HER
SeptemberOktober
NovemberDecember

Prisoversigt

København: 14. – 21. sep 21 (7 nætter)
v/2 personer1.445,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Coral California, der er et pænt lejlighedshotel bestående af flere bygninger med en god beliggenhed i nærheden af centrum af Playa de las Américas. Hotellet er meget populært og velfungerende og er velegnet til voksne, der rejser uden børn. Her kan du slappe af ved poolen, og når du bliver sulten, serveres der snacks i poolbaren. Foretrækker du at tilbringe dagene ved stranden, er der kun en kort gåtur til Playa del Camison.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Tenerife i september måned:

FRA København: 14. – 21. sep 21

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365