Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.079,-


8 dage på Lesbos for kun 1.079,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med beliggenhed tæt på stranden!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. sep – 3. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer1.079,-

 


Hotel

Hotel Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien. Corali er et ældre, noget slidt, lejlighedshotel med en familiær stemning. Omgivelserne er frodige og du er nær både strand og centrum. Strandbyen Agios Isidoros ligger blot 400 meter fra hotellet og Plomari ligger ca. 3 kilometer fra lejlighedshotellet. Gratis wifi. Stor terrasse med borde og stole udenfor receptionen, hvor du kan nyde din morgenmad. Bar som serverer varme og kolde drikkevarer samt enkle retter. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet. Bagage transporteres hele vejen til lobbyen. Gratis deponering i receptionen. Mange trapper indenfor hotelområdet

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Lesbos i august.

 

FRA KØBENHAVN: 26. sep – 3. okt 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lesbos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365