Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Skiathos for kun 1.795,-


15 dage på Skiathos for kun 1.795,- per person inkl. fly og hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden! – eller 8 dage for 1.201,-

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

SE TILBUDDET i sep/okt VI HAR FUNDET HER:
8 dage15 dage

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

 

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE ANDRE TILBUD TIL GRÆKENLAND HER
SeptemberOktober

Prisoversigt

 

København: 25. sep – 2. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer1.201,-

 

København: 2. – 16. okt 21 (14 nætter)
v/2 personer1.795,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2,5-stjernede Hotel Nicholas, der er et enkelt lejlighedshotel, der ligger i frodige omgivelser og en blomstrende have. På området er der en skøn pool og en poolbar, som serverer enkle retter. Én gang i ugen kan du glæde dig til barbeque aften med græsk tema.

SE mere HER:
8 dage15 dage

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos i september og oktober.

FRA københavn: 25. sep. – 2. okt. 2021

 

FRA København: 2. – 16. okt. 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Skiathos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365