Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Baska Voda for kun 1.395,-


8 dage i Baska Voda i Kroatien for kun 1.395,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel!

Baska Voda er en tidligere fiskerlandsby med hyggelig atmosfære og smuk beliggenhed, hvor Biokovo-bjergene møder Adrianterhavet. Her kan du opleve en af verdens flotteste skærgårde og bade i krystalklart vand, der er ideelt til snorkling. Du kan f.eks. også kombinere ferien i Baska Voda med et besøg i både Split og Dubrovnik samt tage på bådture i det smukke kroatiske øhav. 

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i september HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 9 sep 21 (7 nætter)
v/2 personer1.395,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Ivana, der er et hyggeligt og velholdt lejlighedshotel med en fin beliggenhed mellem havet og bjergene. Her bor du tæt på stranden samt havnen og den populære strandpromenade i Baska Voda centrum. Det venlige værtspar bor i nabohuset, så bare bank på hos dem, hvis du har brug for hjælp med noget.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Baska Voda i september.

 

FRA KØBENHAVN: 2. – 9. sep 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i og nær Baska Voda: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365