Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 845,-


Last minute: 8 dage på Kreta for kun 845,- per person inkl. fly og godt hotel med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 9. sep 21 (7 nætter)
Pris845,-

 

Billund: 29. aug – 5. sep 21 (7 nætter)
Pris1.098,-


Hotel – København

 

Villa Aspro er et populært lejlighedshotel beliggende i gåafstand fra det pulserende forlystelsesliv ved havet og havnen i Hersonissos. Du kommer også nemt med taxi til de ældre dele af byen, hvor der er mange hyggelige tavernaer. Hotellet har et livligt poolområde og en bar, hvor der serveres enkle retter.


 

Hotel – Billund

Ekavi Hotellejligheder er et enkelt, lille lejlighedshotel beliggende i centrum af Agia Marina med kort afstand til restauranter, butikker og sandstrand. Hotellet ligger på en bakke kun ca. 300 m fra stranden, så du har en fin havudsigt fra hotelområdet. Hotellet er velegnet til dig, der ønsker at nyde din ferie med frihed, hvor du selv kan bestemme, om du vil spise ude på en hyggelig restaurant, hvor du bl.a. kan nyde det græske køkken, eller lave mad i lejlighedens lille køkken med lokale råvarer.


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365